Bankok a Végtörlesztésben

Minden olyan információ, ami segíthet a végtörlesztésnél, bankonként, bankoknál. Összehasonlítások, ami segíthet. Banki feketelista felállítása, a "kiskapus" banknál.

Friss topikok

Címkék

Archívum

HTML

Első szó jogán ...

2011.11.07. 17:38 | hrbi80 | Szólj hozzá!

Tisztelt Olvasó!

A sokadik blog a hitelekkel kapcsolatban. Lehet.....

A blog célja nem mélységekbe hatoló esszék írása, sem a kialakult helyzet elemzése. Nem akarok véleményeket írni arról hogy kell-e vagy nem kell-e a végtörlesztés. Ezt sok más helyen ki lehet tárgyalni. Amire inkább a hangsúlyt akarom fókuszálni az a bankok hozzáállása az Emberekhez (hozzánk) a kondíciók alapján, egy táblázat felállítása azoknak -információkkal, melyekkel ki lehet szűrni egy-egy bank kisbetűs vagy "hoppá... ezt elfelejtettük megemlíteni..." buktatóit-, akiknek (velem együtt) nincs készpénze a deviza hitelének egy összegű kifizetéséhez se ideje a napi több órás telefonálgatásra a információ szerzéshez. Még van időm ezért is erőltetem... Tapasztaltam ezeket, és kérek mindenkit, hogy ossza meg ezeket a tapasztalatokat másokkal is. Hamarosan remélem több információval rendelkezünk már...

 

További szép napot Mindenkinek.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bankokavegtorlesztesben.blog.hu/api/trackback/id/tr123361473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása